Catering Menu dania wegetariańskie dania ostre ZAKĄSKI / PRZEKĄSKI Szynka w galarecie z sałatką serową Ryba po grecku Karp w galarecie Karp faszerowany po żydowsku Karp faszerowany po polsku Karp smażony Indyk w maladze Ozór w galarecie Kurczak w galarecie faszerowany Kurczak w galarecie drobiony Zimne nóżki Schab w galarecie zwykły Schab w galarecie ze śliwką Schab w galarecie faszerowany Śledź w oleju Łosoś w galarecie Pstrąg w galarecie Roladki z tortilli Tatar z łososia Tatar ze śledzia Łosoś pieczony Łosoś w plastrach Roladki z łososia Roladka ze szpinaku Sałata zielona z kurczakiem i sosem greckim Pasztet warzywny Tarta warzywna Jajka faszerowane z pieczarką Sałatka jarzynowa Sery pleśniowe Pomidory z sererm Mozzarella Pomidory “fetki” półmisek Krakersy z kawiorem / łososiem Półmisek mix Półmisek szwedzki Kanapki bankietowe Kanapki okolicznościowe Pieczarki faszerowane Koreczki Jajka faszerowane z tuńczykiem Sałatka serowa Jajka faszerowane z kawiorem Jajka zapiekane Sałatka z tuńczyka Sałatka owocowa z kurczakiem Sałatka curry z ryżem Sałatka ziemniaczana Sałatka grecka Sałatka z kurczakiem wędzonym Sałatka warstwowa Sałatka krabowa Sałatka gyros Sałatka z fasoli DANIA OBIADOWE – DODATKI Kopytka Kluski śląski Ziemniaki puree Surówka z marchewki Surówka z kapusty białej/czerwonej/kiszonej Surówka z sałaty lodowej Buraczki zasmażane Marchew z groszkiem Kapusta młoda DANIA RÓŻNE Kopytka Kluski śląski Ziemniaki puree Surówka z marchewki Surówka z kapusty białej/czerwonej/kiszonej Surówka z sałaty lodowej Buraczki zasmażane Marchew z groszkiem Kapusta młoda TORTY Tort orzechowy Tort czekoladowy Tort śmietankowy Tort tiramisu Tort czekoladowo-wiśniowy Tort owocowy Tort bezowy Tort z marcepanem Tort – lalka Tort komunijny – książka Tort bezowo-lodowy DANIA OBIADOWE – ZUPY Barszcz czerwony czysty Barszcz czerwony z uszkami Barszcz biały z kiełbasą i jajkiem Grzybowa z zacierkami Fasolowa z grzankami Krem z pieczarek Krem z cukinii Krem z dyni Flaki Flaczki drobiowe Rosół Zupa chińska Zupa gulaszowa Tajska z kurczakiem Krem z pomidorów DANIA OBIADOWE – MIĘSO Indyk z sosem żurawinowym + owoce Pstrąg smażony z koperkiem Potrawka tajska z kurczakiem Leczo warzywno-drobiowe Bigos Strogonow Gulasz Polędwiczki wieprzowe z sosem Gołąbki Szaszłyk wieprzowo-drobiowy Mielone Karkówka z sosem grzybowym Bitki wieprzowe Bitki wołowe Pieczone udka kurczaka Kotlet schabowy nadziewany serem Kotlet schabowy Kotlet z kurczaka De volaille WYPIEKI Babka piaskowa Tiramisu Wiśniowe Kruche z makiem Snikers Budyniowo-jabłkowe (duet) Wawelskie Makowiec rolada Drożdżowe Mazurek Piernik Strucla z serem Strucla z dżemem Karmelowe Babka dożdżowa Babeczki z owocami Bajaderki Eklerki Ptysie Bezy z owocami Bezy małe Tarta z owocami Pączki Faworki Ciasto tortowe śmietankowe Ciasto tortowe czekoladowe Biszkoptowo-jabłkowe Sernik z makiem Sernik z brzoskwinią Sernik krakowski Sernik z kruszonką kakaową Sernik na zimno Jabłecznik Ze śliwką (sezonowo) Z jagodami (sezonowo) Budyniowe Karpatka Murzynek Metrowiec Sernik prezydencki Ananasowo-kokosowe Napoleonka Keks Ciasto 3-bit W-Z Biszkoptowe z galaretką Miodowe Fale dunaju Kokosanka Klaudia Karo Makowo-bezowe